Myynnin auditointi

Mitä on myynnin auditointi?

Useimmat organisaatiot ovat määritelleet myynnin talent managementin strategiseksi painopisteeksi. Myyntihenkilöiden arvioimiseen käytetyt menetelmät ovat kuitenkin usein virheellisiä. On lähes mahdotonta tehdä tehokkaita ja oikeanlaisia päätöksiä myynnin talent managementistä, mikäli tukeudutaan menetelmiin jotka ovat subjektiivisia, epäjohdonmukaisia, tai joita ei ole räätälöity tiettyihin osaamisiin. Usein on myös niin, että tämänkaltaiset tulokset eivät kerro tarpeeksi, jotta niiden perusteella voisi tehdä objektiivisia ja tarkkoja päätöksiä.

Myyntiorgani­saatiosi "DNA"

Myynnin auditointi mahdollistaa kyvykkyyksien ja onnistumisen potentiaalin vertailun samalla ennustetarkkuudella kuin millä DNA-kuva kertoo myyjän geneettisestä rakenteesta.

Tällä tavalla voit tehdä täyden inventaarion organisaatiosi vahvuuksista ja kehittämistarpeista, esimerkiksi työtehtäväkohtaisesti myyjä-, tiimi- tai yritystasolla.

Kun olet tehnyt ensimmäisen auditoinnin, voimme jatkossa päivittää olemassa olevaa dataa tiedoilla uusista rekrytoinneista, ylennyksistä, profiileista, ja kaikista muista muutoksista ja tarpeista, joita myyntiorganisaatiosi kohtaa.

Ota yhteyttä

Tilaa ajankohtaiset uutisemme!