Asian­tuntijat

Ainutlaatuinen yhdistelmä sinulle parhaiden myyjien löytämiseen.

Kokemus ja osaaminen yhdessä.

Asiakkaamme hyötyvät kokemuksistamme johtamisen, myynnin kehittämisen sekä rekrytoinnin saroilta.

Haussa myynnin vauhdittaja?

Ota yhteyttä meihin, niin tulemme kertomaan lisää palvelustamme ja siitä, miten pääsette kanssamme parempiin tuloksiin - nopeammin. #TTR

Ota yhteyttä

Avain­henkilömme

Nulla porta, lacus at porta tincidunt, sapien tellus tempor mauris, at ultrices sapien velit empor odio eget.

Joel Falcken

Joel omaa 25 vuoden kokemuksen myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Hän on toiminut niin myyntijohtajana kuin Key Account Managerina globaaleissa eri alojen suuryrityksissä. Myynnin rekrytointiin Joel tuo täysin uuden lähestymiskulman, jonka seurauksena toimeksiantaja saa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lisätietoa Joelin tarjoamista kehittämispalveluista www.b-i-g.fi.

Carolus Adolfsson

Caroluksella on pitkä johtamisen tausta viimeisimpänä PEAB:ilta, jossa hän toimi hallintojohtajana ja vt. toimitusjohtajana. Hän on rakentanut ja implementoinut johtamis- sekä HR-järjestelmiä, ja niiden puitteissa suorittanut satoja rekrytointeja. Bigpeoplen asiakkaiden käyttöön Carolus tuo vankan rekrytointikokemuksen ja prosessiosaamisen.

Panu Muhonen

Panulla on vahva kokemus palveluiden ja tuotteiden myynnistä, myynnin johtamisesta sekä kehittämisestä. Hän on johtanut myynnin transformaatiota tuoteargumentoinnista ratkaisumyyntiin ja edelleen arvopohjaiseen myyntityöhön, mukaan lukien useat myynnin avainhenkilörekrytoinnit. Asiakkaillemme Panu tuo ymmärrystä ja näkemystä erityisesti myynnin resursointi- sekä kehitystarpeista.