Asiantuntijat palveluksessasi

Varmistamme menestyksesi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kokemus ja osaaminen yhdessä.

Asiakkaamme hyötyvät kokemuksistamme johtamisen, myynnin kehittämisen sekä rekrytoinnin saroilta.

Oletko myynnin ammattilainen?

Liity Bigpeople Communityyn, josta näet ensimmäisenä uusimmat avoinna olevat työpaikat myynnin saralta.

Liity tästä

Avain­henkilömme

Nulla porta, lacus at porta tincidunt, sapien tellus tempor mauris, at ultrices sapien velit empor odio eget.

Joel Falcken

Joel omaa 25 vuoden kokemuksen myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Hän on toiminut niin myyntijohtajana kuin Key Account Managerina globaaleissa eri alojen suuryrityksissä. Myynnin rekrytointiin Joel tuo täysin uuden lähestymiskulman, jonka seurauksena toimeksiantaja saa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Carolus Adolfsson

Caroluksella on pitkä johtamisen tausta viimeisimpänä PEAB:ilta, jossa hän toimi hallintojohtajana ja vt. toimitusjohtajana. Hän on rakentanut ja implementoinut johtamis- sekä HR-järjestelmiä, ja niiden puitteissa suorittanut satoja rekrytointeja. Bigpeoplen asiakkaiden käyttöön Carolus tuo vankan rekrytointikokemuksen ja prosessiosaamisen.

Panu Muhonen

Panulla on vahva kokemus palveluiden ja tuotteiden myynnistä, myynnin johtamisesta sekä kehittämisestä. Hän on johtanut myynnin transformaatiota tuoteargumentoinnista ratkaisumyyntiin ja edelleen arvopohjaiseen myyntityöhön, mukaan lukien useat myynnin avainhenkilörekrytoinnit. Asiakkaillemme Panu tuo ymmärrystä ja näkemystä erityisesti myynnin resursointi- sekä kehitystarpeista.

Ota yhteyttä - Contact us