Palvelut

Myynnin evoluutio on muuttanut pelikentän.

Nopeammin tuloksiin.

Tutkimuksemme mukaan uusilla myyjillä kestää selvästi yli kuusi kuukautta päästä keskimääräiselle suoritustasolle. Me kutsumme tätä TTR:ksi (Time-to-Results).

Jopa pieni nopeutus tähän prosessin auttaa yritystäsi kasvattamaan myyntiä merkittävästi nopeammin. Tämän lisäksi sinä ja yrityksesi säästätte sekä aikaa että resursseja uuden myyjän perehdytyksessä.

Tarjoamme myynnin rekrytointiin ainutlaatuisen mallin, jossa yhdistyy sekä yrityksesi että asiakkaittesi tarpeet ja tavoitteet sekä niistä johdetut käyttäytymistekijät.

ttr

Käytössämme on alan parhaat menetelmät.

Perinteisesti rekrytoinneissa käytetty määrittelyvaihe ja kandidaattien arviointi tekee prosessista helpon ja nopean kaikille osapuolille, mutta ei johda huippuyksilöiden löytämiseen. Kaivaudumme puheita syvemmälle tunnistaaksemme sinulle parhaat tekijät. Haastattelemme tarvittaessa myös asiakkaasi ja varmistamme heidän odotuksensa uudelle rekrytoitavalle.

Meidän mallimme perustuu huolelliseen määrittely- ja arviointivaiheeseen, jossa paneudutaan sekä yrityksesi että asiakkaittesi tarpeisiin ja tavoitteisiin sekä niistä johdettuihin käyttäytymistekijöihin. Kaikkien ratkaisujemme yhteinen tavoite on auttaa asiakkaitamme aikaansaamaan myynnin kasvua, myyntijohdon tuottavuutta, sekä kannattavuutta. Teemme tämän tunnistamalla systemaattisesti parhaat myynnin, palvelun ja esimiestyön henkilöt, jotka vastaavat huippusuorittamisen vaatimuksiin.

Tyypillisesti asiakastyössämme:

  • Teemme ennustavia arviointeja valinta-ja kehittämisprosessien tukemiseksi
  • Tunnistamme kehittämiskohteita globaaleihin standardeihin verrattuna
  • Laadimme ennustavia profiileja, osaamistasoja ja parhaita käytäntöjä, esikuvina vahvimmat suorittajat
  • Teemme Talentin Auditin nykytilan ymmärtämiseksi ja kehittämisen pohjaksi
CHALLY

Ennustavat arvioinnit

Käytössämme oleva Chally-arviointimenetelmä perustuu laajamittaiseen, jatkuvaan tutkimustyöhön.

Lue lisää
TALENT AUDIT

Talent Audit

Mahdollistaa kyvykkyyksien ja onnistumisen potentiaalin vertaamisen äärimmäisellä tarkkuudella.

Lue lisää