Talent Audit

Myyntiorganisaatiosi “DNA”

Mikä on Talent Audit?

Useimmat organisaatiot ovat määritelleet myynnin talent managementin strategiseksi painopisteeksi. Myyntihenkilöiden arvioimiseen käytetyt menetelmät ovat kuitenkin usein virheellisiä. On lähes mahdotonta tehdä tehokkaita ja oikeanlaisia päätöksiä myynnin talent managementistä, mikäli tukeudutaan menetelmiin jotka ovat subjektiivisia, epäjohdonmukaisia, tai joita ei ole räätälöity tiettyihin osaamisiin. Usein on myös niin, että tämänkaltaiset tulokset eivät kerro tarpeeksi, jotta niiden perusteella voisi tehdä objektiivisia ja tarkkoja päätöksiä.

Myyntiorgani­saatiosi "DNA"

Talent Audit järjestelmä antaa sinun verrata kyvykkyyksiä ja onnistumisen potentiaalia samalla ennustetarkkuudella kuin millä DNA-kuva kertoo myyjän geneettisestä rakenteesta.

Tällä tavalla yritykset voivat tehdä täyden inventaarion organisaationsa vahvuuksista ja kehittämistarpeista, esimerkiksi sisällyttämällä työtehtäväkohtaisesti kaikki myyjänsä, tiiminsä tai koko yrityksensä.

Ja, kun olet tehnyt ensimmäisen arvioinnin Talent Audit -järjestelmän avulla, voimme yhdessä päivittää olemassa olevaa dataa tiedoilla uusista rekrytoinneista, ylennyksistä, profiileista, ja kaikista muista muutoksista ja tarpeista, joita myyntiorganisaatiosi kohtaa.

Ota yhteyttä